WormUP s.r.o.
517 41 Vamberk
Česká republika
+420-602203662
Profil
Už jste slyšeli o jídle z hmyzu? Asi ano, protože málokoho ta představa nechá chladným. Trh s jedlým hmyzem se v ČR každým rokem téměř zdvojnásobí. Přijďte se podívat a ochutnat hmyz, na stánek WormUP.
Trendy potravinářství se rychle vyvíjí a Vy se můžete podílet na zrodu nového oboru. Firma WormUP nabízí výrobu potravin z hmyzu jako pod značkou WormUP, tak výrobu pod Vaší privátní značkou a může to být právě ta Vaše značka.
Křupaví červíci vás překvapí skvělou chutí. Mají vysoký podíl bílkovin a nenasycených mastných kyselin. Chov hmyzu je šetrnější k k přírodě nežli hovězí jiná živočišná produkce a EU usiluje o zavedení hmyzu do běžného jídelníčku Evropanů.
Tak vystupte z davu a ochutnejte Křupavé červíky WormUP. Stojí to za to!
Produkty vystavovatele
Křupaví červíci
Křupaví červíci česnek. Když spojíte netradiční jídlo z hmyzu a tradiční česnek, vznikne skvělá kombinace s ambicí natrvalo se zabydlet v každé správné kuchyni.
Kdo by neměl rád česnekové brambůrky, že jo. V kombinaci s Křupavými červíky plnými bílkovin a zdravých tuků, získává tato chuť úplně nový rozměr.
Koření
Křupaví červíci s česnekem byli jedni z prvních produktů z jedlého hmyzu, které jsme začali vyrábět. K netradiční pochoutce z hmyzu jsme chtěli dodat tradiční a oblíbené koření. Od té doby jsou Křupaví červíci s česnekem absolutně nejoblíbenější variantou našich hmyzích výrobků.
Výhody
Křupaví červíci mají až 60 % kvalitních bílkovin a 20 % nenasycených mastných kyselin. Jsou bez cukru, hormonů i éček. Můžeme vám slíbit, že vás mile překvapí svou vynikající chutí. Stačí jen sebrat odvahu a ochutnat.
Použití
Křupaví červíci jsou připraveni k servírování, takže je stačí vysypat do misky a jíst. Můžete je také nasypat na rizoto, pizzu nebo špagety a obohatit tak jídlo kvalitními bílkovinami.
Máte skvělou příležitost zpestřit si touto pochoutkou z hmyzu oslavu nebo večírek s přáteli. Na Křupavé červíky budou kamarádi vzpomínat ještě dlouho.
Originální dárek, který může nejdříve trochu vyděsit a pak příjemně překvapí skvělou chutí. Ať už Křupavé červíky věnujete samostatně, nebo jako součást dárkového koše, tento dárek si budou pamatovat opravdu všichni obdarovaní.
Pro svůj obsah bílkovin a nenasycených tuků je to skvělá svačinka pro malé i velké, kdykoli přijde chuť. Děti červíky obzvláště milují.
Když rozbalíte Křupavé červíky večer u televize, budete se divit jak rychle zmizí.
Způsob přípravy
Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, usušíme a nakonec okořeníme. Vše děláme s maximálním ohledem na kvalitu a zachování výživových hodnot.
Kde se červíci chovají
Naše larvy potemníka moučného pocházejí z certifikované farmy na Moravě, která splňuje veškeré hygienické požadavky. Chovají se v plastových přepravkách s obilným šrotem. Čas od času je jim dodána čerstvá zelenina jako zdroj vody. Chov je velice suchý, čistý a důkladně větraný.
Zajímavostí je, že podle legislativy spadá jedlý hmyz do kategorie hospodářských zvířat. Z tohoto pohledu je hmyz nejčistěji chované i zpracovávané hospodářské zvíře. Na jeho chov se spotřebuje mnohonásobně méně vody, krmiva i půdy, než je to v případě jiných hospodářských zvířat.
Trvanlivost
Minimální trvanlivost Křupavých červíků je 2 roky od data výroby.
Složení
Larvy potemníka moučného (96,7 %), sůl (2 %), česnek (1,3 %)
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 2125 kJ / 509 kcal
Tuky (mastné kyseliny) 29 g
- z toho nasycené 7 g
- mononenasycené 15 g
- polonenasycené 7 g
Sacharidy 3,5 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny 58 g
Sůl 2,2 g
Parametry
Země původu: Česko
Složení
Larvy Potemníka moučného: 96,7 %
Sůl: 2 %
Česnek: 1,3 %
04.01.01 Masné výrobní suroviny