CZ

WormUP s.r.o.

Adresa:
Žamberecká 483
517 41 Vamberk
Česká republika
IČO:
07994605
Telefon:
+420-604240051
+420-602203662
E-mail:
Umístění:
PAV V / 103
Veletrh:
SALIMATECH
Kliknutím na zvýrazněný pavilon zobrazíte umístění stánku.

Profil

Jedlý hmyz - budoucnost potravinářství.

Už jste slyšeli o jídle z hmyzu? Asi ano, protože málokoho ta představa nechá chladným. Trh s jedlým hmyzem se v ČR každým rokem téměř zdvojnásobí. Přijďte se podívat a ochutnat hmyz, na stánek WormUP.

Trendy potravinářství se rychle vyvíjí a Vy se můžete podílet na zrodu nového oboru. Firma WormUP nabízí výrobu potravin z hmyzu jako pod značkou WormUP, tak výrobu pod Vaší privátní značkou a může to být právě ta Vaše značka.

Křupaví červíci vás překvapí skvělou chutí. Mají vysoký podíl bílkovin a nenasycených mastných kyselin. Chov hmyzu je šetrnější k k přírodě nežli hovězí jiná živočišná produkce a EU usiluje o zavedení hmyzu do běžného jídelníčku Evropanů.

Tak vystupte z davu a ochutnejte Křupavé červíky WormUP. Stojí to za to!

Produkty vystavovatele

Křupaví červíci

Křupaví červíci česnek. Když spojíte netradiční jídlo z hmyzu a tradiční česnek, vznikne skvělá kombinace s ambicí natrvalo se zabydlet v každé správné kuchyni.<br /> Kdo by neměl rád česnekové brambůrky, že jo. V kombinaci s Křupavými červíky plnými bílkovin a zdravých tuků, získává tato chuť úplně nový rozměr.<br /> Koření<br /> <br /> Křupaví červíci s česnekem byli jedni z prvních produktů z jedlého hmyzu, které jsme začali vyrábět. K netradiční pochoutce z hmyzu jsme chtěli dodat tradiční a oblíbené koření. Od té doby jsou Křupaví červíci s česnekem absolutně nejoblíbenější variantou našich hmyzích výrobků.<br /> Výhody<br /> <br /> Křupaví červíci mají až 60 % kvalitních bílkovin a 20 % nenasycených mastných kyselin. Jsou bez cukru, hormonů i éček. Můžeme vám slíbit, že vás mile překvapí svou vynikající chutí. Stačí jen sebrat odvahu a ochutnat.<br /> Použití<br /> <br /> Křupaví červíci jsou připraveni k servírování, takže je stačí vysypat do misky a jíst. Můžete je také nasypat na rizoto, pizzu nebo špagety a obohatit tak jídlo kvalitními bílkovinami.<br /> <br /> Máte skvělou příležitost zpestřit si touto pochoutkou z hmyzu oslavu nebo večírek s přáteli. Na Křupavé červíky budou kamarádi vzpomínat ještě dlouho.<br /> Originální dárek, který může nejdříve trochu vyděsit a pak příjemně překvapí skvělou chutí. Ať už Křupavé červíky věnujete samostatně, nebo jako součást dárkového koše, tento dárek si budou pamatovat opravdu všichni obdarovaní.<br /> Pro svůj obsah bílkovin a nenasycených tuků je to skvělá svačinka pro malé i velké, kdykoli přijde chuť. Děti červíky obzvláště milují.<br /> Když rozbalíte Křupavé červíky večer u televize, budete se divit jak rychle zmizí.<br /> <br /> Způsob přípravy<br /> <br /> Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, usušíme a nakonec okořeníme. Vše děláme s maximálním ohledem na kvalitu a zachování výživových hodnot.<br /> Kde se červíci chovají<br /> <br /> Naše larvy potemníka moučného pocházejí z certifikované farmy na Moravě, která splňuje veškeré hygienické požadavky. Chovají se v plastových přepravkách s obilným šrotem. Čas od času je jim dodána čerstvá zelenina jako zdroj vody. Chov je velice suchý, čistý a důkladně větraný.<br /> Zajímavostí je, že podle legislativy spadá jedlý hmyz do kategorie hospodářských zvířat. Z tohoto pohledu je hmyz nejčistěji chované i zpracovávané hospodářské zvíře. Na jeho chov se spotřebuje mnohonásobně méně vody, krmiva i půdy, než je to v případě jiných hospodářských zvířat.<br /> Trvanlivost<br /> <br /> Minimální trvanlivost Křupavých červíků je 2 roky od data výroby.<br /> Složení<br /> <br /> Larvy potemníka moučného (96,7 %), sůl (2 %), česnek (1,3 %)<br /> Výživové údaje na 100 g<br /> Energetická hodnota 2125 kJ / 509 kcal<br /> Tuky (mastné kyseliny) 29 g<br /> - z toho nasycené 7 g<br /> - mononenasycené 15 g<br /> - polonenasycené 7 g<br /> Sacharidy 3,5 g<br /> - z toho cukry 0 g<br /> Bílkoviny 58 g<br /> Sůl 2,2 g<br /> <br /> <br /> Parametry<br /> <br /> Země původu: Česko<br /> Složení<br /> <br /> Larvy Potemníka moučného: 96,7 %<br /> <br /> Sůl: 2 %<br /> <br /> Česnek: 1,3 %

04.01.01 Masné výrobní suroviny

Obory vystavovatele

Obor: 04.01.01

Masné výrobní suroviny